Full fart på Spökerier hemma i Bergå igen…

Det har varit lugnt under en lång period men nu är det full fart av andar i huset !

Vårat hus är från 1800-talet och när vi köpte huset var huset avdelat i olika lägenheter , därav att man känner av att energin är olika på olika plan . Energilämningar som sitter kvar i väggarna.

Jag har flyttat ned vårat sovrum från övervåningen och sover mycket bättre på nedre plan där det är en helt annan energi än uppepå . Där får jag oftast sova ifred! Det fick jag aldrig på övervåningen.

Förra Söndagen kom vi hem från Skåne och jag kände redan innan jag gick in i huset och direkt när jag klev innan för dörren att nu har vi besök igen!

Kvällen fortskred och jag såg i periferin att en ande svepte förbi fram och tillbaka i köket . Saga sade till mig senare att vi har någon här hemma , kan du känna vem det är ? Hon hade inte fått vara i fred under helgen vi var borta, hon hade sett hur hennes dörr öppnade sig av sig självt och sett och hört andar medan vi varit borta.

Hon som jag tycker att det kan kännas obehagligt när saker flyttar sig och dörrar öppnas och så för man vill ha en logisk förklaring till hur saker och ting sker och när det finns finns det så blir det så märkligt!

Igår vart Saga skrämd av en ande som dök upp från sidan och kom väldigt nära inpå , jag har själv blivit skrämd av den här anden och det är ingen trevlig energi den bär på .

Nu är det flera år sedan den var här hemma och jag förstår inte varför han kommit tillbaka nu ? Trodde vi var av med honom !

Jag har lärt mig känna av vem som kommer och hur deras energi känns för oftast så ser jag inte anden utan känner av den , ibland får jag en bild i huvudet av vem det är som kommer ? Ibland så kommer anden med en doft så jag vet på så vis vem det är, men det är oftast Morfar som luktar tobaksrök och Pappa som kan lukta cigarettrök när dom kommer.

Roligt ändå att båda mina barn och jag kan se och uppfatta andar . Saga är klockren och har haft det sedan 3-års ålder och det har aldrig försvunnit .

Min Mormor och Mamma och min morbror har också alltid uppfattat andar , så likadant min lillebror fast han inte pratat om det ! Jag bara vet vem som uppfattar och känner och Bianca min lillebrors minsta kommer också ha förmågan. Jag har varit mer öppen om det än min Mamma som alltid sa att jag inbillade mig en massa och att det inte fanns spöken som jag såg hemma i huset jag växte upp i .

Jag undrade vilka dom två gubbarna var som var hemma hos oss då och då som jag såg och nu i vuxen ålder har jag fått veta av min bror att han också såg dom men inte sagt det förrän jag tog upp det för några år sedan .

Jag har en förmåga att känna in i hus jag inte ens varit in i om det finns andar där ,får oftast till mig i vilken del av huset dom befinner sig i och oftast är dom kopplade till huset men kan vara besökare till personer som bor i huset också . Så får jag en bild av vem och hur dom var.

Oftast får jag upp bilder från förr hur huset har sett ut långt tillbaka och hur energi passager varit förr genom husen .

Alltid när jag och Rickard varit och tittat på hus så tittar jag inte utan jag känner in energin i huset .

Gamla hus har en själ !

Jag är tacksam över att jag har förmågan men vill bli bättre på att kommunicera och veta varför dom kommer och vad dom vill ?

Det brukar lugna ned sig efter några dagar men det är jobbigt när det är igång och man inte får sova ifred! Man blir trött av att bli störd på nätterna.

Men även i mig bor en liten skeptiker , hur är det möjligt att dom får igång elektriska saker som t.e.x dammsugaren och tv:n eller kan tända en lampa ? Eller hur dom kan öppna en dörr ? Jag fattar inte ?

Förut var ett vanligt fenomen här hemma att det ringde på dörren, till vi meckade bort ringklockan.

Det är mycket jag vill ha svar på? Det häftiga är att djuren ser och uppfattar andarna också ! Ibland tror jag att jag inbillar mig ända till någon av katterna eller hunden reagerar då kan jag vifta bort att jag inbillat mig .

En gång kände jag närvaron av en ande men viftade bort det … plötsligt ställde sig katten upp och tittade ut i rummet reste ragg och fräste , då förstod jag att det var en ande där och att jag inte inbillat mig ! Men då fick jag rysningar ut i hela kroppen ! Ingen mysig känsla !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Susanna Trollske

Copyright © Trollske Design 2022.
Sekretess & integritet | Köpvillkor
Webbdesign: Underbase Media AB