Skip to main content

Godmorgon är du riktigt vaken än ?

Vaknade med tuppen ! Rickard alltså när han går upp 5.50 troget varje vardag morgon ! Idag vart jag klarvaken när han gick upp för jag tror bara jag vaknat någon gång och inte varannan timme med värk , det var länge sedan ! Skönt!

Min morgon rutin är att gå upp och så dricker jag kaffe i spat som vi byggt , så skönt med golvvärme och sitta i rottingmöbler och titta på mitt glittriga golv och se morgon trafiken uppe på Kungsgatan . Min favorit muminmugg (rosa kärleksmuggen) står bredvid marmorhandfaten som jag specialbeställt , som är som hjärtan . Ett halvårs väntan var det helt klart värt!

Silver kommer och gör mig sällskap och gör sig fin , han morgon putsar pälsen . 8 kg katt tar ett tag att morgon tvätta . Kaffet ska vara så hett att man nästan bränner sig , då är det som godast . Min mamma är helt tvärtom , i hennes kaffe får man alltid hälla i kallt vatten så det blir sådär äckligt fisljummet.

Nu har jag fyllt 45 år härom dagen och för första gången ville jag inte fira ! Ville inte fira in rynkor och gäddhäng och att jag är närmare medelåldern gammeln och alla krämpor som hör till . Jag har väl börjat fått ålders nojja?

Tycker att livet rusar fram alldeles för snabbt och undrar vad det är för muskelpaket som står framför mig med moppe mustasch och kraxar , är det min lilla bebis ? Som från den ena dagen till den andra helt plötsligt blivit man och håller på att växa om mig. Och min lilla tjej har också växt om mig för länge sedan och har känts som om hon är mer mogen än mig sen hon var barn. Min vännina skrattade åt mig när vi var på Ullared en Mamma och dotter resa och bad Saga hålla reda på mig ? Och undrade vem som var barn till vem egentligen ? Saga har alltid haft stenkoll på allt och ett bra lokalsinne , jag hinner bara snurra ett halvt varv så vet jag inte åt vilket håll jag ska gå ? Alltid när vi bor på hotell så väntar hela familjen på mig och jag får gå först för att sen skratta ut mig när jag stolpar på åt fel håll. Kul att man kan roa någon iallafall .! Tur det finns GPS nu för tiden. Ibland hjälper inte ens det ! Jag litar inte ett skit på den , men det brukar inte bli så mycket sämre.

Har lite svårt med att jag ska bli minst i familjen , jag är ändå 1.73 cm lång och ska behöva titta upp på alla . Man krymper med åldern sägs det och det stämmer .

Har börjat förbereda lite inför vår Spanien resa och tvättar upp kläder som ska med . Jag har köpt en ny vår jacka en rosa skinnjacka i lammskinn som är så tunn len och skön. Den var på rea det var nog ingen vanlig färg som går som smör i solsken .Tur för mig ! Vill inte ha någon vanlig ! Har alltid tyckt om att vara udda .

Nu ska jag skynda på sonen så han förhoppningsvis kommer i tid till skolan idag . Saga däremot går alltid en tio minuter och kvart innan honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *