Skip to main content

Ropa inte hej förrän du hoppat över bäcken… eller ån….

Man ska inte vara glad och ta ut saker i förväg , men när man fått klartecken och tror att allt är klart så kan man ju inte veta?

Livet ska väl inte vara enkelt och vägen gå spikrakt hela tiden. Allt är inte gulletuss och min väg är jävligt krokig ska ni veta , även om allt verkar vara så perfekt och felfritt på Facebook så är ju inte verkligheten så .

I går fick vi besked om att elektrikerna inte har hunnit vara i vårt hus och fixat iordning , och kommer förmodligen inte hinna innan vi kommer ned ,och vattnet skulle kopplas på inom dom närmsta dagarna , så det skulle iallafall fixas innan vi kommer! Varför har dom då gett klartecken !?

Fick beskedet av advokaten att till i Maj månad har dom nog hunnit åtgärdat elen .Nu är det så att vattnet är viktigare, så om man fick välja mellan pest eller kolera så vill man ju inte ha något av det , men vad gör man? Man får försöka med alla medel och försöka se till att problemet blir löst annars är det bara att packa ned en massa jävla stearinljus och värmeljus i resväskan samt pannlampa och extra batterier , och se det som en utmaning att fixa iordning det som går utan el.

Hur bortskämda är vi inte egentligen ? Förr klarade man sig jäkligt bra. Grannen kanske kan låna ut ett litet el uttag så Rickard kan ladda borrmaskin , skruvdragare m.m men vattnet kommer inte att kunna värmas upp och duschen kommer bara erbjuda iskallt vatten . Huset har kodats om nu från den gamla koden hönshus från 1800-talet till bostadshus , men det kanske skulle bli lite som förr… ett kacklande på mig blir det i iallafall! Nästan lika lyxigt som när vi gjorde Drömkåken .

Vi har så klart inget avbeställningsskydd och jag är en väldigt envis och nästan dumdristig människa när jag sätter den sidan till , stångar mig blodig om så behövs! har jag planerat en sak så går det inte att rubba även om vi blir utan både vatten och el och förresten har vi tränat på detta i sommarstugan .

Jobbigt bara att släpa med diselverket till Spanien. Ja livet går vidare och om det inte löser sig så blir det roligt att skratta åt när vi blir gamla – tänk att vi åkte till vårt nyköpta hus och levde som på 1800-talet på 2000-talet och fick trixa i mörkret med pannlampor . Jag kommer inte kunna laga någon mat då ? Vad synd!

Får lov att äta ute hela semestern eller ( vilken semester?) vi är dåliga på det där med semester det har en annan betydelse för oss, vi vet inte riktigt hur man gör???

Min drömresa till Maldiverna som varade i 10 dagar var så jobbig för Rickard att efter 2 dagar började han få kliande utslag på hela kroppen och vi var tvungen att åka på sköldpaddas safari och betala en massa pengar , fast vi bara kunde gå ut på terassen från vår water bungalow och gå ned på stegen rakt i vattnet och där se dom , men han fick tupp juck av att inte göra någonting.

Att gå runt ön tog max 15 min . Han var lättad när vi åkte därifrån och att slappna av finns inte med på hans världskarta. Jag kunde njuta , ligga med en kokosnöt drink på stranden och känna solen steka vid det turkosa havet . Tur jag lyckades lura dit han en gång i iallafall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *