Skip to main content

Café Brovakten kommer drivas vidare i annan regi!

Nu har det blivit dags för nya kreativa människor att fortsätta driva caféet. Jag har med sorg i hjärtat begravt min cafe dröm som min kotförskjutning i ryggen satte stopp för . Har svårt att acceptera min sjukdom och vill så gärna , men ibland blir det inte som man tänkt sig.

Har fått lov att släppa taget och inse att det inte går. Men jag är glad för att andra tar vid och önskar dom all lycka och hoppas att det går lika bra för dom, så dom kommer kunna göra räkmackor i sömnen . Jag älskar mitt ” Pippi hus” och hyr gladeligen ut det , men det kommer att bli konstigt att gå dit och bara sitta och fika och vara på andra sidan disken .

Dom har tänkt driva det ungefär som jag med hembakt , smörgåsar , våfflor & glass m.m blir kanon!

Huset ligger verkligen mysigt bredvid Arbogaån och har solläge från morgon till kväll. Man kan sitta och titta på alla fina båtar vid broöppning så läget kan inte bli bättre. Dom nya vill komma igång så fort som möjligt och jag skulle tro att dom är igång i Maj månad .

På våran lilla ort behövs ett mysigt fika ställe som ligger centralt . Så hoppas alla Kungsörare går dit så stället sjuder av liv , kaffekoppar och glada skratt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *