Skip to main content

Hemma hos Familjen Trollske !

Välkommen in i salen…
Jag kommer i min blogg skriva om sånt som jag tycker är roligt! Så mycket kommer handla om hem och husrenoveringar, inredning, mode, mitt hantverk & konst, djur & kärlek och sånt som sätter en guldkant på livet. Jag är 40 år , vet vad jag vill hålla på med men funderar fortfarande på vad jag riktigt ska jobba med, jag har en egen kollektion med lerfigurer som jag gjort nu i 20 år, Herregud!!! Nakna änglar, tomtar, troll ,djävlar, vampyrer m.m Trollske design heter jag då och står som utställare på Formex, sen målar jag tavlor och har en presentbod hemma på gården ” Änglastället” har haft egen firma i 10 år nu, har andlighet som hobby eller lever med det kan man väl säga!? Men jag är en rastlös själ som alltid strävar efter något! Men det är väl också att utvecklas!+ annars stagnerar livet, jag önskar jag kunde tillåta mig själv att vara nöjd! Tycka att något jag gör är bra för jag är väldigt hård mot mig själv! Det här året ska jag försöka bli snällare mot mig själv och leva i nuet! Den här veckan som kommer så blir det till att jobba! Alla förberedelser inför Formex så inget soffliggande och pilla navelludd står på schemat! Insåg i dag att det är trettondagsafton och att gubben är ledig i morgon, då får vi mysa en extra dag så jag ska laga god mat, har inte riktigt bestämt än men det lutar åt fisksoppa ,aioli och nybakat bröd och ett glas rött! Men först får alla Tomtar flytta in i skrubben igen…Nu ska julen bort! Hej svejs alla fina där ute! Sussi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *