Skip to main content

Var till Anna Eriksson Våran duktiga fotograf i Kungsör!

I går var jag till Anna våran fotograf som jag använt mig av i över 10 år, hon tog en bild som jag ska ha till Formex. Hon har följt mig sen jag träffade Rickard och hon tog våra bröllopsbilder och efter det så blev det bebisbilder och en massa andra bilder! Jag kan få mina infall och ringa henne och hon hänger på! Till våren ska jag släpa med henne till en källa mitt ute i skogen och ta Saga som modell och göra som bilden ”Tuvstarr” John Bauers bild , den är så Trollskt och det kan bli en riktigt fin bild. Jag var dit och prov tog en bild, det gäller att få vattnet att spegla sig ordentligt , har tänkt köpa en riktig system kamera för jag tycker att det är kul att fota. Det är på tiden , innan barnen hinner bli stora ! Tur att jag haft Anna som har kunnat fånga ögonblick i våra liv. Nu ska jag iväg och städa! Jag städar ett par gånger i veckan på ett företag, jag leker inte bara affär som Rickard kallar det! Jag drar in lite pengar i alla fall! Sen att jag är dyr i drift är en annan sak! Så på med hucklet på huvudet….nu vart ni allt förvånade att jag var en städ kärring!? Ha en bra dag alla Gulltussar!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *