Skip to main content

Glad i hjärtat! tacksam över alla mina vänner !

Känner mig rik på min fina familj och alla vänner som firade min 40 -års fest med mig och all uppvaktning som jag fick! Lycklig lottad! På bilden ser ni Maria och Bengt som spelade mig och Rickard hela kvällen! Maria var slut i flera dagar efteråt!!! det var ” jobbigt att vara Sussi” Ha…ha!!! Inte konstigt jag undrar över hur jag orkar med mig själv då och då??? På min 40-års fest hade jag Leopard och rosa som tema och alla gick all in! Saga tyckte att sin Mamma var pinsam, men jag var tvungen att dra till med något för att skilja mig lite från mängden ,så det blev leopard tights med en knall rosa ballerina kjol till och en leopard top och knall rosa matchande skor till. Inte vardags utstyrsel kanske! 60 personer hade verkligen engagerat sig för min skull! Det blev en rolig och lyckad fest och vi dansade vårat ass off till kl 03.30 på morgonen! Jag hade svullna blå fötter och haltade hem, men det gjorde jag så gärna! Tack alla som förgyllde min dag! Många vart förvånade på tips promenaden över hur många bilar jag krockat!? 7 st .men jag bjuder gärna på det! Jag har alltid varit dyr i drift !!! Men med åren har man lugnat ned sig och kör som en ansvarsfull Mamma i snigel fart och skriker och får hjärtklappning över minsta lilla och är inte King Kong längre! Man blir klokare med åren eller smartare av all fisk man ätit!Ha…ha!!!!! Sen har man den dyraste försäkringen på bilen med! Kör lugnt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *