Skip to main content

Drömmen om en herrgård…

Jag har under flera års tid letat det perfekta boendet på hemnet, är helt fixerad och skulle vilja bo i ett sånt här hus! När jag hittar ett sånt här hus blir jag sjuk…vad är det som triggar igång? Vet inte? Drömmer mig bort och skulle vilja in i en annan tidsålder typ början 1800-tal. Jag måste åka på visning till det här huset,men det värsta är att jag kommer sätta mig i entren och trädkrama stolpen till trappan och vägra gå ut ur huset och psykolog får dit kallas och dom får bryta mig loss! Jag har hittat ett fåtal hus under många års tid och blir besatt och helt deprimerad när huset sen säljs. Jag blir kär i hus! Vet att det låter konstigt! Men det har bara hänt ett par gånger och nu försöker jag att ignorera men det går inte! I min hjärna har jag redan flyttat in i det här huset! Jag tror själv inte att det perfekta finns och försöker ta fram så mycket nackdelar som möjligt men det hjälper oftast inte, jag vill inte ens tänka på hur många timmar jag ägnat åt att leta på hemnet ? Jag vill vara nöjd! Bor i ett jättefint hus som är alldeles för stort nästan för att klara av…Intill ån, många skulle säkert göra allt för att kunna bo som vi gör! Finns det något piller man kan ta för att döva min hussjuka? Min man skulle döda för att få tag på ett sånt piller till mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *