Skip to main content

Vilken Man! Ernst min Idol!

Träffade på Ernst på Formex mässan! Hjärtat klappade lite extra och min man tyckte att jag var löjlig när jag var tvungen att gå fram och prata med honom! Han var så urtrevlig som man tror att han är! Och han kände igen mig från Drömkåken och berättade att han blivit tillfrågad om att bli programledare till Drömkåken!? Men han tyckte att han hade häcken full! Han var verkligen lång nästan 2 m och en riktig karl! Han var längre än jag trodde! Han hade en monter med sina möbler som han tagit fram, tänk vilken lycka att få jobba tillsammans med honom! Ja nu har jag i alla fall ett kort tillsammans med han. Hälsade på hans son som var lika lång! Undrar vad han tycker när alla kärringar på Formex springer och dreglar efter hans Pappa! Ha…ha..!!! Rickard skrattade och sa att du är knäpp! Det är precis som du har pratat med kungen! Och Ernst är kungen på inredning för mig! Hellre 1 dag med Ernst än med kungen!!! Efter att ha gjort ” Sommar med Ernst” i grann kommunen så tyckte han att människorna i vårat län var så trevliga och tillmötes gående , det fanns folk som kom och erbjöd sin hjälp gratis och ställde upp för att dom inte hade annat bättre för sig!? Han kommer från Degerfors och han tyckte att han kände sig hemma på en sån liten ort ,som han själv kommer ifrån! Det är roligt med människor som kan inspirera och han bjuder verkligen på sig själv! Nej nog nu! Min karl blir nog svartsjuk snart!? Ha…ha… Rickard frågade efter vi träffat Ernst , tycker du att han är snygg? Känner man som alfahane hot då? När man frågar? Ha…ha!!!- Nej Älskling !svarade jag , han är alldeles för gammal för mig! Tur att man inte är 10 år äldre!!! Eller kan det hänga i det jag sa hemma härom veckan??? – Jag önskar att du kunde vara lite mer som Ernst!!!! Vad menar du? Ja att du kunde laga lite god mat till mig ! Jaha jag trodde du ville att jag skulle pyssla mer (fick jag till svar)…Alla är bra på något och min man är kung på att laga fabriks maskiner! Så jag får allt stå där vid spisen och le & göra någon nytta och drömma om en ”kock in the kitchen”!!! Masa er ut och kom och besök Formex , ni som kan ! Står i A – hallen på plats 24.38 !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *