Skip to main content

Mina Tomtar & Troll till Tomteland i Mora! Tjo Hooooo!!!

Efter att hamnat på en bakgata på Formex där knappt inga går, så kändes det ganska hopplöst ! endast ett par nya kunder första dagen. Andra dagen startade bättre ! En karl kom ganska tidigt på morgonen och tittade på min monter och verkade intresserad! Jag undrade vad han hade för butik? Nej jag har en äventyrs park svarade han…Jaha vart då ? frågade jag? Ja jag äger Tomteland i Mora! Jävlars tänkte jag och bad tyst för mig själv…snälla snälla…! Då skulle dom här passa! – sa jag !!! Jag har tänkt på Tomteland i flera år och att mina figurer skulle vara det perfekta stället för dom. Ja jag måste ha dom här -sa han! Jag tar rubbet ! Så Jäkla kul!!! Det var ord och inga visor ! Hade jag varit som min son hade jag gjort frivolter runt i montern! Han skrattade och sa ,så där,nu ser du glad ut! Jag tackar gudarna och hoppas att dom kommer sälja bra i Tomteland…för jag har på känn att det kan bli något stort av det här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *