Skip to main content

Jag jobbar med min andlighet…Och dom försöker hjälpa till!

Jag har sedan 20 års åldern varit intresserad och hållit på med andlighet,hörde röster och såg gubbar som liten hemma I källaren som jag var rädd för och som enligt många barn hade jag en väldigt livlig fantasi, men jag tror att man skjuter bort och inte vill som I mitt och andras fall när man är rädd för det! Sen när jag vart äldre var jag med om en stark upplevelse och minns det som igår!

Jag vaknar kl 4 på morgonen av att min Morfar står bredvid sängen jag ser han tillsammans med hans hund” pricki” som hade varit död I 8 år. Jag blir inte rädd men förstår!? Men Morfar säger jag? och han talar om att han vill säga – Hej då! Jag vill inte ! Jag måste säger Morfar vänder sig bort och tar hunden och går därifrån…Jag ligger klarvaken och tankarna hinner snurra I huvudet och då ringer telefonen och jag går upp ,Mamma är I andra änden .Hej det är Mamma börjar hon…Jag vet att Morfar är död säger jag ! men hur visste du?

När jag startade med att gå på olika kurser började jag med tarot kurs( att spå I kort ) det var en helg kurs och vi skulle lägga kort på kul ! Men jag förstod att jag fick upp jobbiga och tråkiga kort som man oftast inte får och väldigt sällan ! Dödskorten! Det var när vi hade börjat lägga keltiska korset ,spådom ett år framåt som korten dök upp . Min lärare tyckte inte att vi skulle lägga större vikt I det och sade åt mig att blanda korten och lägga en ny stjärna,jag förstod inte då ? Jag blandade om leken och lade nya kort och samma kort kom upp igen…dödskort på min Pappa ( kung I bägare) Jag var ganska förskräckt och åkte hem till Pappa och frågade om han mådde bra? Och jag ville att han skulle gå till en läkare och göra en undersökning!? Lugn jag mår bra sa Pappa och tyckte att jag inte skulle hålla på med sån skit och stirra upp mig över saker och ting! Sen gick det ett tag och Pappa var förskyld och hängig under en period , han som aldrig var sjuk? han gick ned till läkarstationen och dom trodde att han fått lunginflammation så han fick åka in med remiss till Västerås, Mamma och jag följde med och satt utanför , när Pappa kom ut skruvade han lite på sig och sa att jag har lung cancer och dom kan inte göra någonting ! cystan är 15×9 cm och större än en knytnäve! Mamma och jag bara gapade I chock! Det västa ,värsta beskedet man absolut inte tror??? vaddå!? Dom får operera bort!? Pappa var lugn inför oss, jag bröt ihop ute på parkeringen! Det konstiga var att ingen kom och erbjöd sig att vi skulle få komma in och prata med en kurator eller någon,ingenting? Vi åkte hem I total chock!!!

Pappa trodde inte på andra sidan och sa till mig att om det finns en andra sida så ska jag komma till dig! Han finns med mig ofta och är med I mitt andliga team som hjälper mig! Jag har halva släkten med mig! Jag har haft jobbigt med att förlorat min Pappa! Vi stod varann så nära! Jag var Pappas flicka! När han dog låg jag vaken och skrev dikter på nätterna,jag har aldrig skrivit dikter förut! Nu skulle jag kunna ge ut en hel bok! Hittade inte min dikt samlingen just nu? Då är det inte meningen! Jag lägger ut några dikter när jag hittar på dom…Änglar finns och min Pappa är en av dom! Älskar han med hela mitt hjärta!

Under tiden i Drömkåken och efter har jag inte fått till mig så mycket , men när vi var hemma hos Åsa & Emme I helgen och hälsade på så såg jag hennes Farmor klart och tydligt, hon gick runt I deras lägenhet ! Jag talade om för Åsa att du har din Farmor här som vill hälsa till dig ! Jag beskrev henne och hur hon såg ut , Åsa sprang och hämtade ett kort på henne och visade ! Hon stod henne nära och vart så glad , så nu har är dom här igen och visar sig och jag känner stor tacksamhet över min gåva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *