Skip to main content

Häxan surtant är tillbaka igen!

Har surat ett tag och inte varit på något blogg humör ! Men nu är jag tillbaka igen …Man kan ju inte annat än att vara glad när man fått ett sånt fint smycke från ” Våga ” Tack Maria på Våga smycken är så nöjd ! Jag gillar stora smycken !

Sen har Eskilstuna kuriren precis varit här och gjort ” Hemma Hos ” reportage dom var så trevliga och det blev mycket skratt , det kändes som att ha en paparazzi fotograf här hemma ! Typ 1000 bilder på mig och Troll Ha…ha Vi var till och med ut på klädda i leopard jackor ( både jag och Troll) mycket leopard blir det…Inget rosa bubbel idag ! Bytte ut det mot en rosa kaffe kopp istället!

I natt har jag varit upp och varit orolig över Troll som matstrejkat i ett par dagar , hans mage kurrade så jag vaknade och sen försökte jag med allt ! Köttbullar , korv , ägg , kulor , leverpastej men -Nej! Inget har funkat på 2 dagar ” Suck ” Jag har slitit mitt hår!!! Orolig höns mamma! Nu äntligen funkade rå köttfärs med äggula ! Så nu kan jag slappna av ett tag! Jobbigt med dom små liven när dom inte mår bra! Han är så kräsen på mat! Har börjat gett han cortison tabletter rekommenderat av veterinären för att han har så dålig matlust! Men det är nog mig det är fel på , jag är ingen matmor som gör köttgryta med potatis varje dag ! När vi fick hem! hunden efter 10 veckor efter att vi varit i Drömkåken så hade Troll biafra mage en stor kula…what????? Farmor lagade väl så god mat! Men han såg bra kul ut! Kul va!

Har stora fina buketter med blommor överallt här hemma nu efter att man gjort sig till nu när tidningen kom! Man skulle kunna tro att jag fyllt 50 , men icke ! jag åkte till romantica igår våran blomaffär här i byn och fick tom. gå in bakom i deras kylar och plocka åt mig blommor som var på väg att blomma över , fick köpa billigt så jag kunde leka florist här hemma igår! Så kul det var !!! Jag gjorde stora buketter ala Trollske ! Då är det mesta överdrivet och stort! Önskar jag hade lika stort självförtroende när jag ska ha sittningar och ande kontakt! Då skulle jag köra sittningar på löpande band! Ska jobba på att inte vara så feg…brukar ha hjärtklappning innan kunden kommer och vara orolig att jag inte ska få till mig något eller att vara rädd för att säga något fel… Men ska ta tag i min andliga bit nu som legat lite på is ett tag, men när jag öppnar upp så blir jag bombaderad av allt möjligt och har haft fruktansvärd huvudvärk nu ett par dagar . Vill verkligen jobba med min andlighet! Nu är det dags! Har anmält mig till Vivi Linde och ska gå på kurs hos henne i Mars , jag längtar ! Känner att jag behöver få en andlig ” Kick ” igen !

Har känt mig nere efter Drömkåken och att allt tagit slut , men nu börjar jag känna mig gladare igen och ser framåt och börjar att få tillbaka lite lust att göra saker igen ! Det tog musten ur mig men nu jävlar! Nu ska jag renovera lilla huset på gården som är 140 kvadrat , måla , tapetsera och göra fint
så vi kan hyra ut eller sälja det ?!! till våren ska det bli vitt och fint , inne som ute! Så snart är man snöblind igen! Ha det gott alla fina!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *