Ska starta en Häxklubb !

Eftersom jag är en jävla Häxa så då måste jag väl också ha en häxklubb , har nästan den klar det fattas bara 1 person som ska passa in bland oss andra 3 element , Jag är vår och står för eld ,har en person i åtanke för jag är nästan säker på att hon är Vinter och i  luft elementet. Vatten som är sommar är klar och Jord Höst är också klar!

Jag bad om att få mitt Häxnamn innan jag gick och lade mig , och jag vet inte vad klockan var ? mitt i någon dröm hör jag en röst ” Ditt namn är ……” Absolut inte alls vad jag trott? Jag fick ett namn på en läkeört en ganska stark sådan ….jag behåller namnet för mig själv! Men jag vaknade till och låg klar vaken och tänkte ,men det kan jag väl inte heta? Men det är bara att acceptera tacka och ta emot ,har tänkt på mitt nya namn hela dagen . Har bestämt att när vi ska ha vårat första möte så ska vi ha en liten namn ceremoni med våra nya namn. Ska så fort som möjligt ordna vårmöte med mina häx väninnor för det är min årstid nu våren så då passar det att jag inleder. Jag tror att vi kommer matcha varann perfekt ! Har länge velat ha möten med likasinnade och byta erfarenheter och konstigt nog så har 2 av dom frågat när ska vi börja? Jag pratade med dom förra året om mina ideer, allt har sin tid ,det kommer till en när det är dags.

Har suttit och tittat på så fina klänningar med medeltida anda och det vore kul om alla klädde sig i varsin med den färg som passar till sitt element !  Eld så jag skulle nog välja mellan Gul, Orange eller en Röd klänning.

Nu ska jag ta och börja med att planera med innehållet till vårat första möte och läsa på lite ! Konstigt vad man dras till olika saker ! Pehr Trollsveden var och hälsade på mig efter Jul och han tyckte att jag skulle starta upp ett Häx museum , ingen dum ide!? Då skulle jag kunna flaxa runt i min Häx klänning och skrämma små barn Ha…ha…..!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Susanna Trollske

Copyright © Trollske Design 2022.
Sekretess & integritet | Köpvillkor
Webbdesign: Underbase Media AB