Skip to main content

Nu går jag ur mitt ide och börjar leva igen!

Så skönt att lägga vintern bakom sig! Nu kan man blomma ut igen! Tycker det blir värre och värre ju äldre man blir! Skulle behöva bosätta mig på någon söderhavs ö för att må bra! Mår piss hela vinterhalvåret fryser så jag blir på dåligt humör! Mycket av min energi går åt till att frysa det är nog därför jag inte går upp så lätt i vikt om man vet hur mycket skräp mat jag äter och snacks och annat onyttigt! Jag borde se ut som en tunna men får tacka mina anlag för att jag kan äta ! Hur som helst så skulle jag kunna bo i Sverige på våren, sommaren och hösten sen övrig tid kan jag ligga på en kurredutt ö och dricka kokosdrinkar utan problem! Men nu är våren här så jag kryper ur min håla! Håller på med mycket just nu! Har tagit tag i min dikt samling som legat begravd sen 9 år tillbaka gör ont att läsa men den gror upp till ytan nu och jag håller på att färdigställa den! Den handlar om Cancer och döden och jag började när Pappa var sjuk och sen när han gick bort låg jag och bölade och skrev hela nätterna ! Vet inte var allt kom ifrån ? Har aldrig skrivit dikter innan men det var som pennan hade ett eget liv och ett bra sätt att få ur sig allt! Men nu alla år senare lever jag mig in i det sådant igen när jag börjar rota i det så inte ett öga torrt! Men allt har sin tid och Pappas död kommer alltid vara som en kniv i hjärtat! Har sökt till ny såpa i höst! Håller tummarna skulle vilja in i tv rutan igen! Och skulle jag komma med så skulle jag inte behöva gå i byggkängor byggbrallor och ha damm och isolering i håret! Nej det här skulle vara annorlunda , lyx flärd och Mode ! Den som lever får se? Kul skulle det vara i alla fall . Och händer det så är det meningen och jag skulle vara en gladare kvinna som skulle kanske hitta något som jag fortfarande söker! Den här veckan annars kommer bli så spännande! Är nöjd med livet men kan inte sticka under stolen med att jag mår bäst när det händer mycket saker runt omkring! På Lördag och Söndag ska jag åka upp på Solna Mässan ” Kropp och Själ” och är så tacksam ! Ska stå i en monter med 2 helt underbara människor Vivi Linde och Pehr Trollsveden två stora medium och sälja mina nakenfisar! Är så lycklig ! Mest änglar har lyktor , skålar, tavlor och min egentillverkade konst med mig! Tror att mina skyddsänglar passar bra på mässan! Har fått fart och målar för fullt! Kul! Sen ska jag få följa med till Vivis vän som fyller år! Så roligt med nya vänner! Den här veckan blir det full fart! Inget navelpillande här inte! Nu ska städkärringen på med gummihandskarna igen och skura på Verkstaden mitt städjobb som jag har 2 dagar i veckan för att jag ska känna mig duktig! Sen hem och måla Häxor men först ut med mitt ”Troll” hunden min nakenfis hund som också jämt fryser sådan hund sådan Herre ! Puss på Er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *