Skip to main content

Sämsta bloggaren ever!

Som sagt det går alldeles för länge mellan vad man lyckas plita ned! Lika glad är jag för det men gladast är nog räven! Skämt å sido så idag är jag ledig vilket inte hör till vanligheten! Men då ska man försöka att slappna av men det är inte så lätt när tvätt´berget och dammtussarna går till attack på en…igår kollade Rickard på städ firmor som kommer och gör hemmet skinande rent,men det tar emot jag får i alla fall plocka och röja och känner att då kan jag lika gärna göra det själv! Öppnade ett Café den 27 Augusti förra året och det tar all min tid och energi så snart ska vi åka på en väl behövlig semester bara jag och Rickard , barnen ska vara hemma hos Mormor och gå i skolan, dom åker vi med någonstans i sommar. Vi har inte haft semester på 2 år nu! Bara kortare resor med barnen. För 2013 körde vi Drömkåken då vart det ingen semester och förra sommaren rustade vi Brovakten där jag har Café då vart det inte heller någon semester så nu drar vi till Maldiverna snart . Har velat åka till Maldiverna sen jag var runt 20 år (ett tag sen…) Nu äntligen! Förhoppningsvis paradiset! Sola bada och pina colada …Lovely! Så nu har träningskläderna åkt på Ha…ha!!! Väldigt ovanligt mig…men skam den som ger sig, förhoppningsvis väller inte bilringarna ut över bikinin…hinner kanske få bort lite gäddhäng på armarna med! Ska köra 3ggr i veckan och gymma lite plus att gå med hunden lite längre och gömma undan ostbågar och chips påsar till helgerna! Nu ska jag ut med mitt Troll sen ska jag attackera tvätthögen..Fy blä pisstråkigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *