Skip to main content

Himmelsk middag !

Idag Söndag var familjen ut till Granhammar till mina svärföräldrar som bjöd på middag ! Det var en härlig vår dag och fåglarna kvittrade och vitsipporna blommade överallt , det är en sån härlig tid ! Och det bästa är att vi går mot sommaren !

Björkarna har slagit ut och en och annan människa är utslagen pga.all pollen ! Jag som inte brukar reagera har varit helt tjock i näsa & hals och haft kliande ögon.

Och Saga hade jätte svullna ögon en dag när hon vaknade , så jag åkte till apoteket och skaffade allergi medicin till henne samt nässpray och ögondroppar ! Får snart gå på med en kur jag med om det inte ger sig . Dom sa på apoteket att just i år var det extremt mycket pollen och många som inte vanligtvis känner av drabbas dom med.

Vi plockade vitsippor i hagen utanför min mans barndomshem som ligger så fint ute på landet i en liten by , vi tar oftast en promenad runt byn när vi är där med hunden . Det är skönt och avkopplande att vara där , man får ett lugn där . Eller så är det att vi blir så ompysslade och har fått så mycket hjälp av Rickards Mamma jämt ! Hon och Kurtan har alltid ställt upp på oss och barnen har alltid varit med Farmor och Farfar sen dom var små , och har dom inte varit barnvakt så har dom passat våra djur eller bjudit oss på middag nästan en gång i veckan . Förstår ni vilken tur man har ? Inte nog med att jag hittat världens bästa man , så har jag fått världens bästa svärföräldrar på köpet !

Idag hade hon hittat på något nytt recept ! En supergod gryta med kött och vin och jordgubbar & till det var det en chèvrecreme och potatis och sallad till ! Så gott ! Måste be om receptet !

Rickard och jag ska försöka rensa bort och sälja sånt som vi inte använder , så dagen har gått åt till lite sånt , samt moppe meckande .Och jag började städa och torka i glasverandan på framsidan . Ska ta före och efter kort och lägga ut så ni får se sen ! Massa skräp ställs alltid där och Lokes kickar , skateboards och mycket annat hamnar av någon konstig anledning där?

Nu när solen tittar fram och det börjar bli lite varmt så har jag fått inspiration och vill städa och piffa till verandan så den blir mysig , så man kanske t.o.m vill sitta där ! Det behövs lite nya dynor , mattor, kuddar och några blommor och lyktor så det blir det annat än skrotupplag .

Det som är mindre kul är att jag måste bort med mina 100 st glastroll som står på hyllorna därute för att kunna torka rent ,och jag tror det är enklast att fylla hinkar med troll och sen bada dom i diskmedel och vatten så jag får dom rena från allt damm och smuts.

DET BLIR MORGONDAGENS PROJEKT , GLASVERANDAN VID ENTRÉN . SEN ÄR DET VALBORG I MORGON SÅ PLANKSTEK STÅR PÅ MENYN ! JAG ÄR SUGEN PÅ SKAGENRÖRA SÅ DET BLIR NOG FÖRRÄTT OCKSÅ , MED LITE BUBBEL TILL ! DET SKULLE SOM VANLIGT BLI MULET , KALLT OCH ANTAGLIGEN REGN ! TÄNK ATT DET ALLTID REGNAR SISTA APRIL? ALLA FÅR KLÄ SIG VARMT OCH TA MED PARAPLY ! HA EN TREVLIG VALBORG ALLA ?

SAGA HAR ALLTID VARIT FARMORS FLICKA ! NU HAR HON VÄXT OM FARMOR ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *