Skip to main content

Det hänger på håret!

Har mått lite bättre idag ! Lite ! Kan säga till folk nuförtiden att jag inte mår så bra men det tar emot ! Fortfarande om man känner någon sisådär och artighets frasen kommer som den brukar göra , när man råkar träffa på någon bekant – Hur är det? Så svarar man , bra ! fast man kanske mår skit för tillfället . För man orkar inte förklara !

När jag vill ha en ändring på saker och ting så är mitt hår väldigt utsatt! Oj oj oj vad det har fått lida på mitt huvud ! och jag fått lida för man är knäpp ! man färgar , tonar , bleker och håller på . Jag brukar mest vara blond & rosa , sen brun, röd, svart ( någon gång ) och orange när jag misslyckas eller grön har jag också varit när det hänt någon konstig reaktion , vid två tillfällen har jag blivit grön.

En av gångerna skulle jag bleka håret från brun och blev grön , och när jag inte vågade bleka fler gånger var jag fortfarande grön ( ljust snorgrön) och skulle öppna min butik Änglastället på Drottninggatan 9 , dagen efter ! det var mindre kul! Hade uppsatt och någon sjal så det täckte det värsta.

Och när Pappa fyllde 50 år var jag morotsorange efter att varit rödhårig till att försöka bli blond igen , då hade jag ändå gått till frissan och efter 4 blekningar så vågade hon inte bleka mer för det fanns risk att håret skulle gå av.

Nu dom senaste gångerna som jag varit brunhårig och gått över till blond igen så har mitt hår varit som tuggummi efteråt och om jag dragit i det lite grann så gick det att dra av hur lätt som helst! Jag har nog aldrig varit närmare flint än då … håret brann av någon reaktion och jag fick klippa bort massor !

Sen ångest över att jag håller på som jag gör ! Och att man aldrig lär sig ! Men nu är jag så klok att jag insett att jag kan inte hålla på att bleka och färga som jag gjort om jag vill ha hår på huvudet , så nu får det vara min ordinarie färg i hårbotten och så tonar jag med inpackning det ljusa så jag blir rosa ! Det trivs jag bäst i . Ljust och rosa får jag hålla mig till .

En toning sitter bara i ca 1 -2 veckor och sen är jag ljus igen ! Det är bra när man tröttnar så snabbt som jag gör!

Nu känner jag mig som Susanna igen ! Familjen är så vana vid att jag ändrar mig så dom märker oftast inte när jag gjort något med håret ! Idag gjorde jag mig rosa igen ! Har sedan 2012 tonat rosa från och till . Ett tag var det jätte poppis ! Och fortfarande ganska vanligt !

Det som är trist är att det inte är så snyggt med rosa kläder till rosa hår , så nu blir det andra kulörer som matchar bättre , ett tag !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *