Skip to main content

Sitter fast i tuggummi !

Inget händer …. segt …. segt ! Saker och ting går i slow motion och har ingen lust med någonting just nu ! Jag känner inte igen mig själv ! Jag brukar vilja göra så mycket men är helst hemma för mig själv , osocial och trött! Trött på att inte veta? Trött på att livsgnistan är som bortblåst just nu och ingen ork, jag har gått in i dvala och det känns som jag har fallit i Törnrosasömn och sover i 100 år .

Så nästa gång jag går ut kan det komma flygandes bilar och hundar som rastar sig själva eller något annat konstigt som man aldrig sett förut ?

Var glada ni som vet vad ni vill jobba med och gör det och var tacksamma ! Jag känner mig inte hemma på den här planeten och vet inte vad jag vill … ? har aldrig vetat vad jag vill jobba med ? och nu kan jag inte göra allt jag vill heller för min kotförskjutning ! Jag har haft tur med mycket och man kan inte ha allt men vad är mitt kall här i livet ?? inom jobbfronten?

Hattar hit och dit och söker och söker … bortsett från ryggen som begränsar mig nu så vet jag inte hur många affärer jag haft ? Har tappat räkningen ? Har jobbat mest med att vara egenföretagare dom sista 12 åren innan jag vart sjukskriven . Innan det hoppade jag runt på olika företag som säljare inom butiker . Men jag har blivit äldre nu och borde veta vad jag vill och få ett lugn ! Och klarhet men nej ……! ?

Nu orkar jag inte med mig själv snart… så skämt och sido jag har känt mig mer på topp ! Jag vill må bättre utan värk , kunna jobba och få fokus på vad jag ska göra!?

Stort frågetecken ??? Klättrar på väggarna ! Alla brukar tycka att jag är så positiv jämt men känner mig piss negg ! Hoppas det kan vända snart ! Bara jag själv kan se till att det blir ändring på det !

Får ta mig i kragen och rycka till jävligt hårt! Over and out ! Godnatt sover 1 år till !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *