Min duktiga man!

Hela helgen gick åt till att få iordning och ändra om och fixa på Brovakten ! Nu är det rörmokaren Bergstrands VVS som ska fixa det sista sen är det klart för dom nya att köra igång!

Det var soligt och varmt hela helgen , tycker synd om min man som jobbar så mycket och han fick jobba hela helgen, men det känns skönt att bli klara för att lämna över till dom nya som ska hyra huset av oss.

Är så stolt över min man Rickard som har Trollskes Maskin Service AB i Kungsör ! Han har nu över 10 st anställda från att startat själv för 10 år sedan . Han hyr ut sina anställda till firmor & företag som behöver hjälp med maskin underhåll , och dom renoverar och lagar stora fabriks maskiner som det är fel på , och så har han två elektriker .

Han gick volvoskolan på gymnasiet och sen har jobbat med det han håller på med sedan 1987 , han blev underhålls chef på GKN ( gamla Volvo ) när barnen var små men tröttnade på alla möten och startade eget 2008, då var det låg konjunktur och jobbigt och slitigt till start, men han fixade det .

Han började med att anställa 3 st efter några år och sedan har det bara ökat och nu är dom 11 st med han själv. Så roligt! Han har alltid haft höga ambitioner och ingen kan ta ifrån han att han är bra på det han gör ! Sen vågar han satsa !

Sen får man leva med att dela han med hans liv i telefonen! Han pratar ofta & nästan alltid med någon ! Har tyckt det varit jobbigt och tråkigt när vi har varit på semester och han går med telefonen i örat för det mesta . Men han gör sitt jobb och jag är väl en gnäll kärring! Det är sånt man får ta! Vi har haft många diskussioner angående han och hans telefon.

Sen är det allt pappersjobb som han ofta sitter med hemma efter jobbet! Och nu är det alla löner och tidsrapporter och fan och hans moster som ska vara klart! Så det är inte så glamoröst alla gånger ska ni vet? Men det finns dom som tror det! Nu har han jobbat och är ganska sliten så det kommer vara bra för oss att snart åka till Spanien! Miljö ombyte skadar inte!

Sen kommer vi försöka få iordning på vårt hus i Nerja men vi har inte tänkt göra så mycket själva där utan leja bort nästan allt jobb.

Och sen får vi ta lite i taget!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Susanna Trollske

Copyright © Trollske Design 2022.
Sekretess & integritet | Köpvillkor
Webbdesign: Underbase Media AB