Skip to main content

Fixa i ordning i Brovakten åt nya hyresgäster till caféet !

I Maj öppnar nya drivna själar caféet ! Rickard har helgen på sig att åtgärda det sista innan dom nya tar över. Det ska sättas dit saker, tas bort saker och ändras om en del . Sen är dom nya sugna på att dra igång sitt cafe så fort det bara går. Dom går och väntar och laddar och planerar in i det sista nu. Det kommer bli toppen! Har försökt tipsa om så mycket jag kan men man har nog svårt att föreställa sig innan man hamnar i situationen.

Jag saknar cafe livet på ett sätt men har också fått distans och landat i att jag inte klarar att driva ett cafe med min ryggskada/sjukdom . Har saknat att sitta på terassen i solen och titta på båtarna, såg mest ut genom köksfönstret och önskade att man skulle kunna gå ut och vila och sitta en stund medan man hade beställningarna uppradade på lång kö , och räkmackorna sålde som smör i solsken! Känns så roligt att det blir liv och rörelse i huset igen!

Nu blir nog mitt brovaktar spöke glad! Lite liv i luckan igen! Har känt av en man som har blå byxor med hängslen , keps på huvudet, vitt hår och påminner om min Morfar i sättet och kroppsbyggnaden . Han gillade att jag grejade runt där . Ett par av extra tjejerna kunde också känna av hans närvaro men oftast var det så stressigt tempo och då är man koncentrerad på annat. Och i början när jag var där och målade och fixade visade sig också en kvinna som hade bott bredvid , hon hade en massa barn och jag fick bilden hur det såg ut i huset bredvid , trångt och mörkt och fattigt.

Jag brukar kunna känna in platser och koppla folk som funnits där och få en bild på hur det sett ut förr. Brukar kunna se innan jag varit hem till folk som har aktivitet i sitt hus och få en bild på huset och var i huset som det pågår mest aktivitet , oftast är det platsbundna personer som bott och hör hemma med huset. Och dom finns där från och till för att dom vill vara där ! Tror inte att andar kan fastna som vissa tror ? jag tror dom går emellan dimensionerna för att dom vill vara och trivdes på stället där dom bott tidigare eller för att komma och hälsa på och titta till nära och kära.

Ibland dyker andarna på mig helt oväntat och ibland när jag känner in så kommer någon som vill komma till tals och visar sig. Jag är nog aldrig helt stängd men vid vissa perioder känner jag mig mer nedstängd men vet att jag har det bara jag vill . Har fått besök av Pappa nyligen ! Skönt ! Han var hemma i några dagar sen försvann han igen ! Han kommer inte så ofta längre! Förut hade jag honom med mig hela tiden , ville inte släppa honom.

Min Mormor gick bort för lite mer än ett år sedan och hon visar inte sig så tydligt än! Har känt av henne men svagt! Morfar har också varit väldigt frånvarande , han har tagit hand om Mormor. Men för någon månad sedan har han visat sig igen ! Han är den jag lättast fått kontakt med jämt. När han kommer så känner jag hans lukt svett blandat med tobak ! Han kommer med buller och bång och är som när han levde , busig i sin energi! Min Pappa är mer försiktig och inte lika lätt att känna av , när dom kommer är deras energi som dom var när dom levde. Saga ser och känner också av andevärlden så hon kommer få jobbigt med mig den dagen jag dör ! Stackars henne! Jag kommer hoppa och studsa runt henne och vara som en virvelvind och skrämmas Ha…. ha!!!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *