Skip to main content

Konstrunda i Kungsör !

Varje år ordnas det konstrunda i Kungsör ! Och nu i helgen är jag med och ställer ut och visar och har försäljning av mina lerfigurer och tavlor. Har en liten gårdsbutik som heter Änglastället där man hittar mina nakna änglar, tomtar, troll , häxor m.m

Vädret har varit helt underbart och jag har bord & stolar ute i trädgården så man kan sitta och fika under äppleträden som blommar för fullt, så vackert ute nu !Saga har bakat bullar och jag har tagit ut en kaffemaskin till butiken. Några har tagit sig tid att sitta och njuta innan dom far vidare på konstrundan.

Jag har sålt lite grann så det känns kul ! Konstrundan har fått fart på mig och nu när butiken är i ordning Så ska jag öppna och ha butiken öppet på Onsdagar 12-17 ? Jag har en pling inne i huset och hör när någon kund går in genom butiksdörren ute så jag behöver inte sitta och passa butiken ! Skönt och praktiskt!

Välkomna till mig och mina troll om ni är ute och far runt ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *