Skip to main content

Spansk afton !

Idag har jag jobbat några timmar på Trollskes maskin AB. Jag har kontrollerat detaljer ( bussningar) skönt att kunna jobba lite ! Det fungerar några timmar per/ dag med ryggen ! Jag sitter och står och rör mig vid behov på verkstaden .

Jag lyssnar på talböcker medan jag jobbar ! Nu är det Persbrandts bok ! Jag gillar att han berättar med sin egna röst om sitt liv, intressant ! Längtar till jag får jobba i morgon så jag kan lyssna vidare .

I kväll har Sagas Spanska grupp haft Spansk afton inför deras kommande Barcelona resa ! Vi åt paella och eleverna dansade och sjöng och hade auktion och lotteri ! Deras lärare hade ordnat och fixat och eleverna var finklädda och jobbade under kvällen medan dom underhöll oss gäster. En trevlig kväll ! Och min gamla auktion anda kom tillbaka ! Jag ropade in en stor fin kristallvas och en stor kosta Boda skål ! Hoppas dom drog in mycket pengar till resan under kvällen !

Nästa vecka kommer dom ha loppis ! Kul att dom hittar på olika saker för att dra in pengar till resan.

I natt får jag sova själv för Rickard är iväg med alla sina anställda på Elmia mässan i Jönköping och bor på hotell , och sedan i morgon ska dom besöka några kunder innan hemresan .

I morgon vankas det 60 – års kalas för Mammas sambo Urban ! så då får jag träffa släkten , mina syskon och deras familjer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *