Skip to main content

I sommarstugan !

Mannen ligger och snarkar som en liten gris bredvid ! Han går upp kl 5.55 när han jobbar och efter en arbetsvecka kan man inte bli annat än trött en Fredag ! Vi har åkt till vår sommarstuga som ligger fyra mil utanför Örebro och härifrån har vi 1 mil till Karlskoga och 1 mil till Degerfors .

Stugan ligger alldeles för sig självt med bara en granne , men hennes hus ligger bakom en vik så vi ser inte varann förutom om någon åker över sjön . Så skönt att vara för sig självt utan alla ljud ! Det känns konstigt att det bara är natur ljud inget annat ? Inga bilar eller tåg eller grannens gräsklippare eller barnskrik eller hundar som skäller ! En fröjd för öronen att vara här !

Vi åkte senare på eftermiddagen hemifrån så vi var inte på plats förrän vid sju taget , vi får ro över sjön för att komma till stugan , sen hoppade vi i och badade . Vattnet var alldeles ljummet måste varit minst 23 grader och solen värmde någon timme så vi låg på bryggan och tog oss varsin öl .

Det blev en stund på verandan innan vi drog oss in för när solen går ned då kommer myggen ! Jag satt inne och tittade på när Rickard grillade varsin nattakorv . Och han matade myggorna utanför …

I morgon ska han börja panela om huset ! Vi var förbi Hidingebro bygghandel & såg och hämtade panel innan vi åkte till stugan , och i morgon bitti får vi köra över med flotten och hämta timmerpanelen som nu är på andra sidan sjön . Jag får hjälpa till med det lilla jag kan typ serva och laga mat ! Gosa med hunden och dricka bubbel ! Sola och bada ! Blir skit bra !

Nu behöver jag ut på dass innan jag ska sova ! Hoppas jag inte möter på något vildsvin … dom är här utanför och bökar runt på nätterna !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *