Skip to main content

Byter panel på stugan !

Rickard fick ett bygg ryck och nu ska det bli liggandes timmerpanel innan var det ståendes panel och vi kommer välja en annan färg än röd som tidigare ! Vi är inne på mörkgrå eller ljusgrå !? Eftersom vi satte in glasparti och byggde ut lite så blir det nu en make over av den gamla lilla sommarstugan . Det kommer bli ett helt annat hus med ny panel och färg !

Vi har kollat på järnvitriol så huset ska se väderpåverkat ut , vi vill ha en silvergrå färg och vart efter åren går så ska den bli vackrare . Så förhoppningsvis kommer det se ut som en stuga med ytåldrat trä som fått sin gråa färg av väder och vind. Enkelt att måla på och sen en olja som efterbehandling .

Rickard är min allt i allo som fixar och renoverar det mesta han lägger händerna på ! det har alltid fascinerat mig och jag är imponerad över hur duktig han är med att från den ena dagen till den andra förvandla saker till det bättre eller att han kan byggs ihop saker och ting . Det ser så enkelt ut när han håller på . Ändå är det så omständigt i stugan eftersom vi inte har el så mycket blir att såga för hand.

Sen är han teknisk och kan mecka med det mesta! Så oftast är han snickare , elektriker , rörmokare m.m i ett . Ett perfekt paket alltså ! Jag drog en vinstlott den dagen vi träffades för 17 år sedan . I morgon fyller våran son Loke 14 år så då blir det kalas . Men sen på Lördag bär det av till stugan igen för att fortsätta med panelen .

Och saker och ting brukar gå snabbt när vi väl är igång . Här nedan är dom första bilderna från hur det såg ut innan och efter att det kommit på lite timmerpanel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *