Skip to main content

Mina barn växer om mig !

Jag kan inte fatta att det är mina barn som växer om mig ? Nu har vi tonåringar som går på högstadiet och jag känner mig inte äldre förutom alla krämpor då !? Nyss var man småbarns Mamma och tiden har bara rusat förbi en!? Alla sade till en att så fort dom börjat skolan så kommer tiden gå så fort och ja!

Jag står som ett frågetecken när min son mullrar med sin nya mansröst och hoppar från stl 39 till 41 i skostorlek och jag undrar hur det är möjligt ? Och stl 40 ? Var tog den storleken vägen? Och hur kan allt vara för litet helt plötsligt i garderoben och man får börja handla kläder på vuxenavdelningen istället för barnavdelningen .

Och inte går det att prata Engelska med varann utan att barnen förstår vad man säger och nu är det ombytta roller att barnen sitter och pratar Spanska sinsemellan och vi föräldrar sitter som två frågetecken och undrar vad dom säger ?

Jag tycker att jag är ordentlig men Saga är ordentligheten själv ! Jag får lov att säga åt henne att slappna av och man behöver inte vara så noga och allt behöver inte vara så perfekt jämt. Och regler är till för att brytas då och då , och en vit lögn kan man dra till med ibland om det krävs ! Det kommer jag få ångra sedan ( eller hur ) ! Jobbigt när ens barn känns mognare än en själv ibland!

Och tyvärr kan jag inte lära ut och förklara mattetal i deras matteböcker !? En annan slutade hänga med för flera år sedan ! Matte var mitt värsta ämne ! Jag hatade matte ! Deras Pappa gillar sån tur matte och kan förklara än så länge !

Och Saga säger att när hon tar körkort då kommer inte jag få köra längre och hon tänker inte övningsköra med mig för jag är så hysterisk ! och Loke håller med . Så snart kör dom över en där också ! Saga har växt om mig och Loke snart … Så snart är jag kortast i familjen och jag är ändå 1.73 !

Spanska ska jag lära mig men jag tänker fan i mig inte gå någon matte kurs så där får dom vara mer kunniga än en annan !

Mina fina vill krympa ihop er ibland ! Det var så mycket lättare när ni var små och man skulle åka någonstans , bara stoppa in er i bilen ! Nu får man nästan aldrig med er på någonting !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *