Den årliga invigningen av glasverandan !

Varje år när det blir vår och varmt och solen värmer så kan man öppna upp till vår glasveranda på huset , då har vi vår årliga invigning och som tradition äter vi sill och potatis och dricker öl och tar snaps till . Är ingen fantast av snaps men Tegner & son har en julsnaps som bränner fint i magen som smakar julkryddor och är helt ok!

Tidigare på dagen hämtade vi hem min bil som stått undanställd under vintern . Nu var det dags att hämta hem Candy car min rosa mini cooper . Solen sken och det var så varmt ute så det gick att åka nedcabbat .

Saga håller på att ta moppe kort och det finns så söta moppebilar , vi har hittat en som är av sportmodell som heter chatenet och ser nästan ut som en mini cooper i modellen , Saga är sin Pappas prinsessa och antagligen kommer en sådan stå utanför på gården när moppe körkortet är klart!?

Nästa år är det dax för Loke men han vill ha en crossmoppe ! Jag läser sällan trafik skyltar, bara kör ! Men nu när Saga håller med teori så har jag börjat kolla trafik skyltarna igen !

Nu ska jag försöka fortsätta med min hemsida med webbshop som jag håller på att göra iordning , jag är en oteknisk tant med dåligt tålamod som inte växt upp med dator och varit helt ointresserad vilket jag straffas för nu ! fattar vad jag håller på med så det kommer att ta några veckor och många bryt och tuppjuck innan jag blir klar! Försöker vara lugn och fin men om det något som kan få mig arg så är det tekniska saker . Knappar hit och dit och koppla hit och dit .Skulle behövt levat på 1800- talet! Det är tur att vi är olika.

Min stora skräck var datortek när jag blev arbetslös och vart tvungen att gå dit . Satt där alldeles kallsvettig och hade ångest! Jag blev kallad för den där obstinata jäveln av min lärare som sedan visade sig bli min svärfar! Hans favorit elev och han älskade mig från första stund ! Världen är liten! Och man kanske ska sköta sig för man vet aldrig vad som händer härnäst??? Så nu får jag ringa till honom! Han kanske kan lära mig nu ??? Frågan är om han vill ?

Ha en skön Söndag !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Susanna Trollske

Copyright © Trollske Design 2022.
Sekretess & integritet | Köpvillkor
Webbdesign: Underbase Media AB