Skip to main content

Saker och ting är på G!

Har ett pirr i magen inför vårt nya liv! I går när vi pratade med advokaten i Spanien och funderade hur allt gick där nere ? Så sa han att allt var klart och att dom bara väntade på att den nya elcentralen till huset skulle kopplas på ? Det verkar nu som att det bara rör sig om dagar innan vi får klartecken och äntligen kan åka ?

Så har det inte låtit tidigare ? Vi tittade förvånat på varann efter beskedet ? Jaha! Bara att boka biljetter snart igen då !Det känns som att jag berättar om någon annan om allt faktiskt inte händer oss på riktigt! Det har sjunkit in men jag är inte där än ? Ändå har vi väntat så länge 8 månader snart!?

Tänk att faktiskt ha ett hus som är vårat i en pittoresk Spansk by vid havet i gamlastan några minuter från restauranger , shopping och beachen .

Än så länge har vi bara saker på papper och har öppnat ett Spanskt bankkonto , måste nog hamna i huset och få vara där ett tag innan det känns på riktigt! Jag har lärt mig att inte planera och ta saker som det kommer blir så besviken annars och det här har verkligen inte gått att planera och kommer inte gå att planera , fast nu kan jag kanske börja snegla lite på kalkfärg och annat som antagligen står innanför dörrarna i Spanien om några veckor .

Jag har kotförskjutning och fått lära mig att jag inte kan göra saker som förr och har inte helt accepterat att jag inte klarar saker . Men handla och peka och styra klarar jag av ! Önskar jag var som förr , känner mig svag i kroppen och det är en jobbig känsla . Har alltid jobbat fysiskt med kroppen , men det är bara att inse fakta. Vid tungt lyft eller ansträngning så blir jag liggandes. Har lärt mig leva med värken som tar väldig energi . Folk förstår inte eftersom det inte syns utanpå . Nu får jag sitta på riktigt och peka och titta på och dricka bubbel , som dom ville framställa mig i Drömkåken när Rickard sliter. Min starka Karla Karl !

Jag har ändå humöret och gör det jag kan även om man känner sig som en 90 åring i en 45- årings kropp. Kan bara stå korta stunder och det tycker jag är jobbigt! Jag får alltid kolla vart jag kan gå och sätta mig när vi är ute . Morfar sa alltid – ditt arsel hänger på en krok ! Hos mig hänger arslet i luften och sjunker , vid svanskotan har det släppt och ryggraden sjunker ned och framåt . Hoppas att det slutar att sjunka bara! Nog om det!

Jag sitter i båten ett tag till men det går framåt med saker och ting ! Så idag känner jag mig uppåt & glad !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *