Skip to main content

En rosa bar vad annars ?

En mörkgrön bardisk och orangea väggar gjorde puben väldigt mörk. När man höll på att skura och sanera såg man inte in i hörnen eller vad man höll på med ! Min man hade varit så smart att han tagit med pannlampa , såg liggandes på alla fyra och med pannlampan på så såg dom första dagarna ut . Man måste sett väldigt kul ut ?! Ibland tittade folk in och funderade nog vad man höll på med ? Och det var inte någon nattorientering iallafall !

När vi efter flera dagars skurande så bestämde vi oss för att vi var tvungna att måla om ! Jag kan få nästan få allergiska utslag av vissa färger som jag inte gillar och en av dom är orange ! Vem i helvete kom på färgen orange och mörkgrön ? Någon knäpp Irländare ? Som sen tog dom två mest fula färgerna och kombinerade ihop dom och sen målade dom i en bar i Nerja !

Tur att det går att måla över ! Och vilken förändring man kan göra med lite färg ! Nu vet jag att jag är ganska själv om att välja färgen rosa på en bardisk ( ljus rosa ) och det finns nog många som tycker jag är knäpp för det…, men vilken skillnad !

Jag gick efter champagne flaskan MOET & CHANDON ( rose) rosa och guld som gav inspirationen till färgen på bardisken . Den är typ puderrosa , så snygg ! Min kära man låter mig hållas och jag älskar han för det ! Tänk om man skulle behöva tjata sig till och bråka om färger för att han skulle vilja ha någon annan färg tex . Finns nog många män som har samma intresse med färg och inredning och skulle han vara så ? Där skulle vi krocka ! Big time! Så tur att han är som han är och låter mig hålla på dom jag vill ! Happy me !

När jag startar med något är jag svår att stoppa , jag håller på till jag är klar om det är något jag tycker är kul ! Och jag glömmer tid , rum , mat ……. så det är numera ryggen som säger ifrån ! Inget annat stoppar mig !

Så efter några dagar med pannlampa sittandes på en tom ölback var baren förvandlad från mörkgrön till rosa ! Och en ny Spansk vän har vi fått ! Han heter Adolfo och äger en av Nerjas färg affärer och pratar bara Spanska, så Rickard har fått sköta snacket med honom via Google translate och det fungerar bra ! Efter lite trix hit och det så är det en av världens bästa uppfinningar ! Man behöver inte kunna varandras språk .

På kvällarna har vi suttit i baren och myst innan vi gått ut . Det kommer bli kök och vardagsrum i puben på nedervåningen . Och vi ska behålla puben ! Det kommer bli ett annorlunda och mysigt ställe som vi kommer kunna använda själva och så småningom hyra ut , när det blivit så klart för det .

Mest kommer vi använda vårt hus och åka på vinter halvåret när det är kallt och jobbigt med kylan hemma i Sverige. Plus att om det inte blir någon riktig sommar hemma i Sverige så gör det inget ?! Då kan vi åka någon vecka och få en dos sol och värme ändå utan att ha panik över regn och ingen sol på semestern .

Nu lyser solen i baren iallafall ! Ljust och fräscht ! Och pannlampan har jag inte behövt använda något mer .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *