Skip to main content

Ispinnen vaknar till liv igen !

Äntligen bränner solen igenom jeanstyget och fåglarna kvittrar i högan sky! Vårlökarna blommar och människor vaknar till liv. Trottoarerna sopas och moppe ungarna bränner på för fullt. Nu kan jag öppna upp glasverandan och ett nytt liv börjar. Bleka och feta kryper vi ur våra hålor och grillarna luktar över kvarteret. Det tog sin tid även i år …. mitten av April.

Plötsligt undrar man vad man ska ha på sig ? Samma visa varje år? Jacka och mössa ??? Nej för varmt! Alltid någon tokig idiot som går i kortärmat och shorts så fort solen visar sig . Dom fula Foppa tofflorna åker fram och glassförsäljningen drar igång.

Pulkor och snöskyfflar pryder trädgårdarna och helt hysteriskt ska det krattas kottar i alla trädgårdar. Fika tanternas tid är inne och alla gubbar ska köa i långa rader till alla biltvättar som finns och putsa på sina ögonstenar! och varje liten snorig unge med nummer elva under näsan ska sitta ute i sin sandlåda och skrika!

Det ska rensas och städas och så kan vi börja motionera med! På med träningskläderna och ut och flåsa ! Nu blir vi som helt nya människor allihopa ! Vi skakar av oss vintern ! Nu kan jag ispinnen som suttit fast i frysen i ett halvår bli normal igen ! På med solbrillorna och kör för faaaannnnnnnnn Britt- Marie ( internt skämt!) Puss på er alla sopgubbar därute !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *