Skip to main content

Vi är så lika …

Det sägs att man kan se på en hundägare och deras hundar att dom liknar varann. Att man väljer ras utifrån hur man är? Eller också så formar man hunden efter hur man är? Det har slagit mig hur lika min hund och jag är ! Och att vi har typ samma fel!

Troll är en Chinese crested dog en nakenhund . Jag har stamtavla på honom. Han har mycket hår för att vara nakenhund och blev väldigt stor för att vara just den rasen. Uppfödaren fick en till i samma kull som blev lika stor som Troll men hon har aldrig varit med om tidigare att dom blivit så stora . Dom ska normalt väga max ca 6 kg och Troll väger nästan 12 kg. Folk brukar fråga vad det är för hundras ? Jag har !? Vi vart lika förvånade själva när han bara växte och växte ….

När jag var till djurkliniken med Troll så konstaterade dom bla. att Troll har fel i ländryggen liknande fel som jag har och så ordinerade dom omeprazol till hans magkatarr , samma medicin som jag äter för min halsbränna och öppen magmun ! Komiskt eller hur!?

Jag är full av leverfläckar och han prickar , vi har samma färgtoner i vårat hår , vi älskar husse båda två. Vi gillar samma mat och vi älskar att gosa och mysa .

Jag har alltid varit kramig av mig och jag har så gärna velat ha en gosig hund . När vi hade hämtat hem Troll för 5 år sedan sa jag till Rickard – Jag hoppas han blir en riktig gos hund !

Han sover på mig på natten , han sitter i knät så fort man sätter sig ned ! han sitter och krafsar vid ens sida om man inte bryr sig om honom för tillfället .- Här är jag ! -Klappa och gosa med mig! Han följer mig som min lilla svans , han låter mig inte ens vara ifred på toaletten! Om jag går på toa och stänger dörren utan att han får följa med in , så sitter han utanför och krafsar på dörren då man blir galen! Nej han ska sitta i mitt knä ! Så något gosigare går inte att hitta , han och jag sitter ihop som siamesiska tvillingar , det är skönt när Husse kommer hem och man får lite avlastning . Då duger Husse bra!

Vi fryser mycket båda två , eftersom Troll är en nakenhund så har han kläder på sig när han är ute , inte konstigt att hundrasen är frusna av sig! Jag klär han i rosa ibland ( hot pink ) fast han är kille, det gillar inte den övriga familjen! Han har en tuff hoddtröja som jag köpt till han så han matchar min rosa mini cooper .

Sen älskar Troll värmen och solen & jag med ! Snacka om att vi är lika ! Vi bara väntar till vi kan dra fram solstolen när solen börjar värma så vi kan ligga där och njuta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *