Mer färg åt folket !

Jag vet inte vad det är om det är den långa grå vintern eller vad det är? Kanske att det är så långa mörka dagar som gör att jag vill ha massor med färg i alla dess former!

På möbler,inredning,kläder,håret ja i princip allt jag gör exploderar av färg just nu.

Jag har aldrig haft så rosa hår som jag har nu! Jag brukar dryga ut den rosa toningen som jag har i håret med inpackning så det blir en mer ljusrosa ton i håret men nu har jag originalet och är helt chockrosa, får testa och se för den kanske sitter lite längre än den jag drygar ut. Skulle vara skönt om det höll någon vecka till än vad det brukar.

Hot pink is the shit ! Godmorgon på er ! Nyvaken och hajade till när jag såg mig själv i spegeln … ovant att vara så rosa i håret !

Jag har kommit in i en möbelrenovering period och likadant där får möblerna en massa färg! Jag blir piggare och gladare med färg. Just nu har jag torskat in på ljus limegrön eller gulgrön färg.

Jag har köpt en kjol och en topp i typ självlysande grön färg ! För mig är den färgen ny har aldrig under mina 46 år som jag levt använt den färgen tidigare ,på 80-talet var den färgen populär senast, då skulle det vara chockrosa, grönt och orange och det har kommit tillbaka lite nu. Kul med färg i klädbutikerna!

Nej det är ingen lysmask ni ser ?

När jag gått på inredningsbutiker har det funnits färgglada sammetsgardiner i många färger och jag såg ett par ljusgröna som jag fastnade för som var skitsnygga men jag vet inte i vilket rum dom skulle passa in? Kanske i vardagsrummet? Får fundera i några dagar, men likadant där att jag dras nog till grönt för att man vill ha vår och grönt ute!

Målar möbler i samma färg !

Jag håller på och förbereder i Brovakten där jag kommer ha ett glass & våffelställe i sommar, så jag har köpt in möbler som jag slipar och målar ,det kommer bli ett färgsprakande ställe! Mitt eget Villa villekulla och jag känner mig lite som Pippi Långstrump fast jag är inte starkast i världen och har tyvärr ingen kappsäck med guldpengar att ösa ur.

En pigtittare jag målat i turkost och gjort den i shabby chic stil så den ser sliten ut!
Två rokokostolar som kommer vara till blir fint! Ja jag penslar på ….
Jag grundar först med vitt sen målar jag med turkost och sen slipar jag av färg med sandpapper och skrapar med en kniv !
Jag kommer skapa olika små grupper i caféet med olika färger som jag gillar!
Godnatt från färgklicken som ska sova nu så jag blir pigg inför en ny målar dag i morgon !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Susanna Trollske

Copyright © Trollske Design 2022.
Sekretess & integritet | Köpvillkor
Webbdesign: Underbase Media AB